fbpx

Med en rad olika tjänster inom kommunikation och IT erbjuder vi företag helhetslösningar med dem absolut bästa tjänsterna i branschen.

Abonnemangsanalys
Grundanalys av era företagsabonnemang där vi går igenom ringmönster och dataanvändning. Våra samarbetspartners och kunder sparar i genomsnitt 20-30% årligen.
Mobilabonnemang
Efter en noggrann analys ser vi till att ert företag och era anställda har korrekt anpassade abonnemang som speglar deras unika användning.
Mobiltelefoner
Vi tillförser ert företag med rätt utrustning oavsett vilken bransch eller fält ni jobbar inom. Vi erbjuder även årlig underhåll, support samt service.
Växeltjänster
Molnbaserade växellösningar är vår expertis. Vi ser till att all teknik, hårdvara och mjukvara är sammanspelta från start, vi erbjuder även utbildningar för att förenkla för ert företag och era anställda.
IT-Utveckling
Vi levererar systemutveckling med kompetens inom både frontend och backend, alltid med hjälp av ledande teknologi och plattformslösningar.
IT-Konsulter
Vi erbjuder dem främsta IT-konsulterna i branschen med expertis inom systemutveckling, programmering, backend, frontend, app- och webbutveckling.